ANMR.NL

Ons Verhaal

Chatten

Wij hebben elkaar voor het eerst via de chat leren kennen. Niet iedereen vond het slim dat Annemiek aan het chatten raakte, maar voor Annemiek was het een ideale oplossing om zo na haar werk (toendertijd nog bij Mason van de Boer) toch nog wat gezelligheid op te zoeken. En zo leerde zij eind 2001 begin 2002 Marcel (alias Speedy) kennen op de chat.

1ste Afspraak

Op 8 maart 2002 Was dan de eerste date tussen ons. Marcel had thuis gemeld dat hij met wat vrienden in Eindhoven ging kaarten. Annemiek had met de buurvrouw geregeld dat ze standby zou staan voor het geval dat. Marcel was naar de flat van Annemiek gekomen en daar ontmoette we elkaar voor de eerste keer.

Samenwonen

Ons verhaal huis Meijel (74K)

Na 5 en een half jaar op en neer gepandeld te hebben tussen Neerkant en Eindhoven zijn we op 22 december 2007 gaan samenwonen in Meijel, een dorp net over de Limburgse grens. Na ca 3 weken geklust en geschilderd te hebben hebben we er samen een mooi paleisje van weten te maken.

Aanzoek

Ons verhaal bloemen aanzoek (1053K)

Op donderdag 2 april 2009 hadden we een gezellig avondje met ons twee ingepland.
Lekker eten, gezellig samen filmpie kijken op de bank. We hadden een drukke tijd achter de rug waarin we elkaar weinig hadden gezien en hadden behoefte aan wat qualitytime samen.
Aangezien ik (Annemiek) degene ben die graag wil trouwen, voor Marcel hoeft het allemaal niet zo, dacht ik laat ik zelf maar de stoute schoenen aantrekken.
Ik had een enorme bos met rozen gekocht, bij thuiskomst deze in de garage gelegd. Vervolgens ben ik voor het eten gaan zorgen. Toen ik het eten op tafel had staan zei ik dat ik nog iets vergeten was. Ik ben naar de garage gelopen, heb de rozen gepakt, ben weer naar boven gelopen en ben op mijn kniėn gaan zitten. En vervolgens heb ik de grote vraag gesteld: "Wil je met mij trouwen"
Waarop hij gelukkig en gėmotioneerd met JA antwoorde.

Bruiloft

Op vrijdag 10-09-10 zijn wij dan eindelijk getrouwd.
We gaan er hier verder niks over vermelden, behalve dan zoals we overal vermelden dat we echt een superdag hebben gehad.
Voor een uitgebreid verslag verwijzen we je door naar de knop bruiloft!

Verbouwing

Tja, het nieuwe grote project in ons leven samen is de verbouwing van ons "nieuwe" (Marcel's ouderlijk) huis.
De verbouwing is in volle gang en we zullen ons best doen om jullie op de hoogte te houden hierover onder het blokje verbouwing.

Ons verhaal Bedankje (12K)

10-09-10

Onze trouwdag

Dit was voor ons een hele mooie speciale dag.
We hebben een uitgebreid verslag daarvan onder de knop bruiloft staan.
Daar kun je ook de verslagen van onze vrijgezellendagen vinden en uiteraard veel foto's

Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie inzet om te zorgen dat wij een hele mooie dag hebben mogen beleven.

Ons verhaal Ceremoniemeesters (5K)

En een speciale dank uiteraard aan onze geweldige ceremoniemeesters: Marleen en Michiel, wij weten niet wat we zonder hun hadden gemoeten. Ze hebben ervoor gezorgd dat wij eindeloos konden genieten van elkaar en alle aandacht en zij zorgde dat alles op rolletjes liep!

Ons verhaal Bruidsmeisjes (8K)

En uiteraard willen we ook onze prachtige en vooral ook lieve bruidsmeisjes Lieke en Lise niet vergeten.
Wat zagen ze er prachtig uit!

© 2008-2012 All rights by ANMR.NL