ANMR.NL

Vrijgezellendag AnnemiekVerassingZaterdag 21 augustus 2010 tot mijn grote verbazing was mijn vrijgezellenfeest.
Ik was er volledig van overtuigd dat mijn feestje op zaterdag 28 augustus zou plaats vnden. Ilona, mijn vriendin en getuige, had nl al een maand of 2 geleden gevraagd of ik dan met haar naar de sauna zou willen, en tja... Iloon en sauna gat nu eenmaal niet samen, dus ik had mijn conclusie getrokken. En 21 augustus was ik allang blij dat ik het rooster rond had gekregen, want alle meiden behalve ikzelf hadden wel iets, 2 dames op vakantie en de andere 3 hadden allemaal afspraken, dus tja, ik wist niet beter dan dat dat echt onmogelijk ging zijn.
Gister morgen dus zoals iedere zaterdag morgen ik naar mijn werk. Nicole wilde al erg vroeg naar onder om de winkel te openen, dus ik vroeg haar nog of ze haast had. Maar dat had ze niet, maar zij toch naar onder, ik nog even naar de wc en wat water gepakt en toen ook naar onder.
Ik was nog maar net in de winkel toe Marleen (zus) en Ilona binnen kwamen lopen. Ik begroete ze eerst omdat ik ze herkende, en vervolgens viel het kwartje en kwamen de emoties. WOW wat was ik verrast. Mijn eigen team zat in het complot en Tonny was onderweg om te komen werken. Ik kreeg een kroontje op en een sjerp om met daarop: "Ja ik wil" . Ik ben boven mijn tas gaan halen en heb me mee laten nemen.

Fietstocht door Memory Lane


VGD A Fiets1 (8K) VGD A Fiets2 (23K)

Na een korte stop bij de AH zijn we naar het station in Eindhoven gereden. Daar hebben we huur fietsen opgehaald en toen we buiten kwamen stonden daar mijn moeder en Hanneke, Super leuk!
Vervolgens kreeg ik een envelope met een vraag en ik moets naar het antwoord toe fietsen.
Zo zijn we eerst naar het eerste huis waar ik gewoond heb gefietst,daarna naar de plek waar mijn kleuterschool en basis school ooit stonden.

VGD A Fiets3 (6K) VGD A Fiets4 (27K)

Van daaruit naar de kerk waar ik gedsoopt ben en mijn communie en vormsel heb gedaan, vervolgens naar het winkelcentrum waar we met onze oma altijd naar de markt gingen.

VGD A Fiets5 (25K)

Toen naar het zwembad waar ik ooit heb voorkomen dat ze mijn fiets jatte en tot slot naar stratums eind,

VGD A Fiets6 (8K) VGD A Fiets7 (24K)

naar de plek waar de kroeg ooit was waar ik vaak heen ging.

Creativiteit


VGD A Kistjes1 (26K) VGD A Kistjes2 (26K)

VGD A Kistjes3 (26K) VGD A Kistjes4 (30K)

Vanuit die laatste plek fietsten we naar een soort atelier. Daar hebben we eerst een heerlijke lunch gehad. Vervolgens hebben we daar wenskistjes gemaakt. Ik vond het erg leuk, want iedere dame aan de tafel heeft een door mij bewerkt kistje in huis. Dus erg leuk om nu samen kistjes te bewerken. En alle kistjes waren prachtig.
Ik heb vervolgens van alle meiden een kaart met een wens voor in mijn wenskistje gekregen. Heel bijzonder.

Eten met nog een verassing


VGD A Eten1 (26K) VGD A Eten2 (28K)

Van daaruit hebben we de fietsen terug gebracht en zijn we naar een resuarant gegaan. Daar hebben we eerst heerlijk op het terras een drankje gedronken. Ik zat met mijn rus naar de straat en zag ineens in het raam 1 van mijn collega's in het raam. Stonden daar ineens 4 van mijn collega's (de andere twee konden er helaas niet bij zijn) Echt helemaal super.
We hebben heerlijk op het terras gegeten. Maarleen had nog een kenismakingspel bij. Alle meiden mochten een vraag uitzoeken en die moest ik dan over hun beantwoorden. Echt heel erg leuk.
Na het eten nog lekker wat geborreld en gekletst.
Echt ik heb super genoten van deze heerlijke dag!

Meiden bedankt!!!

Overige Gezicht Annemiek (12K)

De Kistjes

VGD A Kistje Annemiek (20K)
Kistje Annemiek

VGD A Kistje Marleen (19K)
Kistje Marleen

VGD A Kistje Ilona (18K)
Kistje Ilona

VGD A Kistje Marianne (21K)
Kistje Marianne

VGD A Kistje Hanneke (16K)
Kistje Hanneke

© 2008-2012 All rights by ANMR.NL