ANMR.NL

Vrijgezellendag Marcel4 September 2010

Rond 10u30 hoorde ik een auto aankomen met harde muziek. De duurbel ging en maakte de deur open. Christian (getuige van mij) stond voor de deur met een overal aan en een petje op. Ik werd door hem meegenomen.
Tijdens de autorit richting Utrecht zijn we onderweg gestopt om hij even moest tanken. Ik heb ondertussen Annemiek gebeld dat ik ben meegnomen naar een op dit moment onbekende locatie.
Nadat Christian de tank had volgegooid hebben we samen nog even een peuk zitten roken waarnaar de rit daarna verderging.
Toen we op de bestemming aankwamen waren we nog alleen en moesten wachten op de andere.

Het feest kan beginnen

Na 10 minuten gewacht te hebben kwamen ze aanrijden. In de auto zaten de volgende mensen : Nico, Pieter, Robert en Michiel. Ze hadden de auto geparkeerd en kwamen naar ons toegelopen.
Op dat moment vroeg Pieter of ik sigaretten bij me had en vroeg of hij er 1 mocht hebben. Ik gaf hem het pakje en haalde er 1 sigaret uit en stopte het pakje in de broekzak. Daar begon het allemaal dus mee.

VGD M Terras1 (21K)

We zijn naar een terras gelopen er we gingen daar zitten. Iedereen bestelde een drankje en ik dus ook. Alleen ik mocht er niet aan drinken omdat ze hadden besloten dat ik vragen moest gaan beantwoorden over mijn vak (Computers) en de verbouwing (Dingen die ik daar tegen zou komen).
De eerste vraag had ik dus fout en kon naar mijn drankje fluiten.

VGD M Pakje6 (9K) VGD M Pakje7 (13K)

Daarna hadden ze bedacht dat ik een kostuum moest aantrekken. Ik begon toen nog te lachen. Het bleek een Triolenpak te zijn met een hoedje.
Toen ik het aan had getrokken kreeg ik meteen de 2de vraag en die had ik gelukkig goed beantwoord en kreeg toen mijn drankje.
Opeens liet Robert mij een koffer zien en moest raden wat ik hier mee zou kunnen doen. Sommige dingen herkende ik maar andere dingen had ik niet meteen een antwoord.
Het bleek een koffer vol met hulpmiddelen om te BBQen. Ze begonnen een lijstje te maken met etenswaren die ik nodig zou hebben.

VGD M Boodschap1 (9K) VGD M Boodschap2 (10K) VGD M Boodschap3 (9K)

Alleen bleek dat ik deze zelf moest gaan kopen. Gelukkig kreeg ik geld mee en ze stuurde me naar de winken (AH). Alle mensen keken me raar aan omdat ik dat kostuum aanhad. Maar daar probeerde ik me op dat moment niets van aan te trekken.
Een maal ik de AH had ik de spullen bijna bij elkaar gezocht toen Nico opeens met een fototoestel klaar stond om foto’s van mij te maken. Hij heeft me een klein beetje geholpen omdat ik van sommige dingen nog nooit had gehoord. Na het afreken heeft hij meegeholpen met 1 tas vol etenswaren.
We liepen liepen samen naar het terras waar een bord friet met 2 kroketten klaar stond. Ze controleerde de boodschappen en het klopte gelukkig helemaal.

VGD M Varen1 (9K) VGD M Varen2 (9K)

VGD M Varen3 (20K)

We vertrokken toen ik het eten ophad naar een andere locatie. Het bleek de boot te zijn van Robbert.
Na het instappen mocht ik varen en vond het zelfs nog leuk ook. Eerst met motor en daarna met zeil.
Na aangekomen te zijn op een eiland midden op het water gingen we de spullen uitladen. Iedereen hielp goed mee.

Bijzondere kip op de BBQ

VGD M BBQ1 (18K)

Na een plekje te hebben gezocht zou ik het eten klaar moeten maken wat op het terras was afgesproken alleen Pieter was me voor en was al begonnen en voor we het wisten.

VGD M BBQ2 (12K) VGD M BBQ3 (12K) VGD M BBQ4 (12K)

We hadden lekker gegeten en moest daar ook vragen beantwoorden voor sigaretten en drank. Sommige had ik fout maar gelukkig had ik ook sommige vragen goed. Na een tijdje te hebben gegeten en gepraat was het al tegen 8 uur en we ruimde de rommel op om weer te vertrekken naar vaste land.

Alle eendjes zwemmen in het water...

Alleen ze hadden nog 1 verrassing voor me namelijk dat ik eendjes uit het water moest redden die ze er ingooide.

VGD M Eendjes1 (14K)

Iedereen en ook ik zelf had de grootste lol en Nico maar foto’s maken. De boot maar rondjes draaien en ik met een schepnet de eendjes er uithalen.
Sommige gingen heel makelijk maar sommige ook niet maar dat was wel het leukste van alles.
Ik mocht daarna naar het vaste land varen waar robert het aan het einde overnam.
Na het uitstappen en de spullen uit de boot te hebben gehaald zijn we naar de auto’s gelopen waar ik ze bedankt had van de geweldige dag. Daarna ze we weer naar huisgereden. Het was toen rond de klok van 21.00 uur.
Christian en ik zijn toen naar deurne gereden waar Annemiek bij Angelique zaten te wachten. Moest ze alles vertellen wat er was gebeurt. We hebben er nog wat gedronken toen was het al gauw laat. We waren rond de klok van 1 uur weer veilig thuis in Meijel.

Mannen bedankt!!!

Overige Gezicht Marcel (12K)

Het Pakje

VGD M Pakje1 (8K)

VGD M Pakje2 (8K)

VGD M Pakje3 (8K)

VGD M Pakje4 (8K)

VGD M Pakje5 (11K)

© 2008-2012 All rights by ANMR.NL